Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Tastier gaming mekanike - MILANG MK808

Tastier gaming mekanike - MILANG MK808

Çmimi i rregullt €32,00 EUR
Çmimi i rregullt €40,00 EUR Çmimi me zbritje €32,00 EUR
Zbritje Te shitura

Panel metalik me logo metalike, bordurë blu me dritë transparente, shkëlqim të ftohtë. Kapaku i tastierës me dy ngjyra nuk është i lehtë për t'u veshur, kurbë ergonomike e kapakut të çelësave me shkallë. Butoni i plotë pa grusht dhe 6 butona pa grusht. Goditja e çelësit: Boshti i gjelbër 3,7-4,3 mm, Boshti i zi 1,7-2,3 mm. Mbështetja e sistemeve të ndryshme: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Shiko te gjitha detajet