Rreth neshë

Historia jonë:

Dartech u krijua në vitin 2022 si biznes i cili zhvillohej ne rrjetet sociale me 1 individ si staff.

Gjatë vitit 2022 Dartech dorzoi vetëm 22 porosi! Vit ky i cili ishte me plotë sfida...

 

2023

Gjatë vitit 2023 dorzuam mbi 5000 porosi në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Vitin 2023 e përmbyllum me të gjitha qëllimet e arritura!

 

2024

Gjatë këti viti ne kemi dorzuar mbi 3000 porosi deri më tani!

Stafi ynë përbëhet nga 5 persona të cilët punojnë fort që porosia juaj të arrijë shpejt dhe sigurt!

 Qëllimi jonë:

 Çmimet më të lira për klientët më të mirë!