Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Orë e mençur T800 ULTRA

Orë e mençur T800 ULTRA

Çmimi i rregullt €12,00 EUR
Çmimi i rregullt €17,00 EUR Çmimi me zbritje €12,00 EUR
Zbritje Te shitura
Color
Marka: WearFit
Modeli: T800 Ultra
Mikrofoni dhe altoparlanti i integruar
Thirrje, SMS, njoftime
IP67 i papërshkueshëm nga uji
Jetëgjatësia e baterisë: 02-03 ditë
Mbështet Android / IOS
Shiko te gjitha detajet