Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Mbushes telefoni wireeless për veturë

Mbushes telefoni wireeless për veturë

Çmimi i rregullt €8,99 EUR
Çmimi i rregullt €12,00 EUR Çmimi me zbritje €8,99 EUR
Zbritje Te shitura
Rreth këtij artikulli
I krijuar me çipin inteligjent standard më të fundit të integruar, karikuesi pa tel i montimit të telefonit në makinë mund të sigurojë mbrojtje nga mbirryma, mbinxehja, mbitensioni dhe qarku i shkurtër për të garantuar sigurinë e karikimit. Nëse pajisja është jonormale, ajo automatikisht do të ndalojë së punuari. Nuk ka nevojë të hiqni kutinë e telefonit me trashësi 8 mm, përveç kutisë metalike dhe magnetike të telefonit, karikoni drejtpërdrejt.
10W Mbështetje për Karikimin e Shpejtë Standardi i karikimit pa tel Qi, është një karikues i shpejtë me valë makine, Adopton një spirale të pavarur të përmirësuar me efikasitet të lartë karikimi, normë konvertimi më shumë se 75%, shpejtësi karikimi 1,5 herë më shumë se normalja dhe nuk ka nevojë të kujdeseni për ndërfaqen e ndryshme hyrëse të celularit telefonat.
ME VETËM, pa asnjë telashe për të prekur induksionin për të HAPUR AUTOMATIKA, rrëshqisni telefonin tuaj në karikuesin me valë të makinës dhe AUTO-LOCK për ta mbajtur fort telefonin në pozicion edhe gjatë vozitjes më me gunga, dhe prekni induksionin në AUTO-HAPJE krahët për të hequr lehtësisht telefonin nga karikuesi i makinës. Ky operacion do të jetë më i sigurt dhe do të shmangë keqfunksionimin e telefonit
Thick Case Friendly Nuk ka nevojë të hiqni kutinë e telefonit kur karikoni. Karikuesi ynë me valë për montimin e makinës mund të funksionojë me shumicën e kutive të telefonit në treg, përveç kasës së fortë dhe të pabarabartë. Karikuesi me valë ka rrotullim 360 gradë, këndi i lidhjes së topit të rrotullimit mund të rregullohet lirshëm
Kënaqësia juaj është prioriteti ynë. Nëse keni ndonjë problem me produktin, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ofrojmë një zgjidhje të kënaqshme.Shiko te gjitha detajet