Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Maus gaming - HP M100

Maus gaming - HP M100

Çmimi i rregullt €13,00 EUR
Çmimi i rregullt €17,00 EUR Çmimi me zbritje €13,00 EUR
Zbritje Te shitura

Me ose pa një tastierë mausi, miu lëviz lehtësisht për gjurmim të saktë optik, përdorni rrotën e lëvizjes për gjurmim të shpejtë dhe të saktë për të lundruar në punën tuaj pa mundim Thjesht lidhni kordonin në portën USB të kompjuterit tuaj dhe jeni gati për të shkuar Rregulloni cilësimin tuaj DPI (1000 dhe 1600 DPI), sensori optik me definicion të lartë ofron kontroll të qetë dhe të përgjegjshëm të kursorit, në mënyrë që të mund të punoni me saktësi dhe besim në një shumëllojshmëri të gjerë sipërfaqesh 3-butona, rrota lëvizëse (vepron si butoni i tretë); 3 vjet garanci prodhuesi për pajisjen nga data e blerjes Platforma Hardware: Pc; Sistemi operativ: Windows 10

Shiko te gjitha detajet