Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Masazher - KH-320

Masazher - KH-320

Çmimi i rregullt €12,00 EUR
Çmimi i rregullt €17,00 EUR Çmimi me zbritje €12,00 EUR
Zbritje Te shitura

MASAZHER TRUPI ME 6 SHPEJTESI DHE 4 KOKA PER RELAKSIMIN E MUSKUJVE NE TE GJITHE TRUPIN!

Zgjedhja ideale per largimin e dhimbjeve te shumta te muskujve.

Shiko te gjitha detajet