Skip to product information
1 of 1

DARTECH.KS

Makin rrojeprofeesionale VGR 280

Makin rrojeprofeesionale VGR 280

Çmimi i rregullt €28,00 EUR
Çmimi i rregullt €33,00 EUR Çmimi me zbritje €28,00 EUR
Zbritje Te shitura
Materiali i tehut: Çelik inox Gama e prerjes: 0,5 - 3 mm Koha e funksionimit të baterisë 300 min 6 cilësime të gjatësisë Gjinia: Burra Për mjekër dhe mustaqe

 

Shiko te gjitha detajet