Skip to product information
1 of 3

DARTECH.KS

Llampa solare 3COPA SET BK-888

Llampa solare 3COPA SET BK-888

Çmimi i rregullt €15,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €15,00 EUR
Zbritje Te shitura
Zgjidhja e shkëlqyer për ndriçimin e kopshteve! Dritat e markës GEN, të cilat janë në ngjyrën e përshtatshme sipas imazhit dhe janë prodhuar nga metali, ofrojnë një dizajn modern për ambientin tuaj jashtë. Me dimensione 40L x 80W x 40H milimetra, ato përshtaten për instalimin në mënyrë të ngjitur. Përfitoni nga fuqia diellore e baterisë, duke bërë ndriçimin tuaj ekologjik dhe ekonomik. Përdorimi specifik i këtij produkti është për kopshte, duke ofruar një zgjidhje të shkëlqyer për ambientin jashtë. Karakteristika speciale: Dielli me sensor, për një përdorim më të lehtë dhe efikas.
Shiko te gjitha detajet