Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Karikues magsafe iPhone

Karikues magsafe iPhone

Çmimi i rregullt €10,00 EUR
Çmimi i rregullt €15,00 EUR Çmimi me zbritje €10,00 EUR
Zbritje Te shitura

Karikuesi MagSafe e bën karikimin me valë të shpejtë. Magnetët e përafruar në mënyrë perfekte ngjiten në iPhone 12 ose më të ri për të siguruar karikim më të shpejtë pa tel deri në 15 W. Karikuesi MagSafe ruan përputhshmërinë me karikimin Qi, kështu që mund të përdoret për të karikuar me valë iPhone 8 ose version më të ri, si dhe modelet AirPods me një kuti karikimi me valë, siç do të bënit me çdo karikues të certifikuar nga Qi. Përvoja e shtrirjes magnetike vlen vetëm për iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 dhe iPhone 15. Rekomandohet: Përshtatës i rrymës USB-C 20 W (shitet veçmas)

Shiko te gjitha detajet