Skip to product information
1 of 5

Wireless-N

Shperndares rrjeti WIRELESS-N

Shperndares rrjeti WIRELESS-N

Çmimi i rregullt €15,00 EUR
Çmimi i rregullt €20,00 EUR Çmimi me zbritje €15,00 EUR
Zbritje Te shitura

Rreth këtij artikulli

Depërtueshmëri e fortë: Përdorni këtë përforcues WiFi për të shtrirë sinjalin e ruterit në të gjithë shtëpinë tuaj, në mënyrë që të shijoni filma ose lojëra pa u shqetësuar për zonën e vdekur të WiFi.
300 Mbps me shpejtësi të lartë: Ky zgjerues WiFi, i cili është kryesisht i pajtueshëm me standardet IEEE 802.11n / g / b, siguron transmetim me valë me shpejtësi të lartë deri në 300 Mbps. Gjithashtu me dy antena të jashtme për të përmirësuar mbulimin ekzistues dhe stabilitetin WiFi, ideale për mbikëqyrje video, lojëra në internet, thirrje në internet dhe më shumë.
Lidhja LAN: porti LAN siguron gjithashtu një lidhje me kabllo. Përsëritësi WiFi i këtij artikulli mund të lidhet nga shumë pajisje.
Dizajn miqësor: Me disa hapa të thjeshtë të listuar në manualin e përdorimit, mund të përfundoni shpejt konfigurimin e kompjuterit ose telefonit. Edhe me dizajnin e shpërndarjes së nxehtësisë për të përmirësuar qëndrueshmërinë.
Përputhshmëria universale: funksionon me çdo ruter ose pikë aksesi që përputhet me marrëveshjen e 802.11b/g/n dhe pajisje me Wi-Fi si smartphone, televizor inteligjent, laptop, desktop etj.


Shiko te gjitha detajet