Skip to product information
1 of 3

DARTECH.KS

Orë e mençur I7 pro max

Orë e mençur I7 pro max

Çmimi i rregullt €10,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €10,00 EUR
Zbritje Te shitura
Color
  • Ekran i përparuar me teknologji të prekshme për një eksperiencë të lehtë dhe të qartë.
  • Funksione të zgjuara për monitorimin e shëndetit, duke përfshirë ritmin e zemrës, gjumin, hapat dhe më shumë.
  • Lidhja e lehtë me telefoni juaj për të përdorur aplikacionet tuaja të preferuara dhe për të qëndruar në lidhje me botën tuaj dixhitale.
  • Dizajni elegant dhe i rafinuar, i përshtatshëm për çdo rast dhe stile veshjeje.
  • Performancë e lartë dhe jetëgjatësi e baterisë për të përmbushur nevojat tuaja të përditshme.

Mos hezitoni - bëhuni pjesë e revolucionit të teknologjisë së veshur dhe shfaqni shkathtësinë tuaj me Orën e Mençur I7 Pro Max! Bliani tani për të filluar aventurën tuaj drejt një jetese më të përmirësuar dhe të përshtatur me kohën.

Shiko te gjitha detajet