Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Kamer Gjuetije 16MP Full hd video

Kamer Gjuetije 16MP Full hd video

Çmimi i rregullt €0,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €0,00 EUR
Zbritje Te shitura
1080P – Kamera e gjuetisë

Kamera gjurmuese është e lehtë për t'u përdorur dhe mund të mbajë kartën TF (Micro SD) deri në 32 GB për të kapur imazhe të kafshëve të egra.

Me teknologjinë Flextime, me kalimin e kohës, teknologjinë Redux Anti-Blur dhe sistemin e kontrollit të ekspozimit, ai mund të sigurojë imazhe të qarta dhe me cilësi të lartë.

Regjistroni imazh kristal 20 MP dhe video të plotë HD 1080P.

Gama e zbulimit 120° dhe opsioni i raportit të pamjes 4:3 janë ideale për të bërë fotografi gjatë ditës ose natës.

Gjithashtu i përshtatshëm për sigurinë e shtëpisë, magazinat dhe monitorimin e jetës së egër.
Shiko te gjitha detajet