Skip to product information
1 of 1

DARTECH.KS

SHPUZORE ELEKTRIKE

SHPUZORE ELEKTRIKE

Çmimi i rregullt €6,50 EUR
Çmimi i rregullt €10,00 EUR Çmimi me zbritje €6,50 EUR
Zbritje Te shitura
Shpuzore elektrike 2 në 1 Një pastrues shumëfunksional, i cili mund të përdoret si shpuzore, mund të mbajë blozën pa fg, gjithashtu mund të thithë tymin e dorës dhe t'ju japë një mjedis ajri të pastër. Përveç kësaj, një tabletë aromaterapie mund të vendoset brenda saj, gjithashtu mund të përdoret si një makinë aromaterapie.
Shiko te gjitha detajet