Skip to product information
1 of 1

DARTECH.KS

Shperndarës rrjeti XIAOMI AC-1200

Shperndarës rrjeti XIAOMI AC-1200

Çmimi i rregullt €26,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €26,00 EUR
Zbritje Te shitura
Dy antena të jashtme të fuqishme me fitim të lartë ofrojnë mbulim më të gjerë dhe performancë më të mirë Funksion pa tela, rrisin mbulimin tuaj me valë E përputhshme me ruterat nga markat e tjera Shpejtësia e transmetimit: 300 Mbps Mbështet deri në 64 pajisje për të përmbushur nevojat e të gjithë familjes Menaxhoni me lehtësi cilësimet e rrjetit tuaj me aplikacionin Xiaomi Mi WiFi Ky amplifikues azhurnohet automatikisht pa ndonjë rregullim Plug and play, i lehtë për t'u përdorur
Detaje:
Emri i markës: XIAOMI
Origjina: CN (Origjina)
Certifikimin
Standardet CE: IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz
Shpejtësitë WiFi: 5 GHz: 867 Mbps (802.11ac, 2*2 @80MHz)
Siguria me valë: WPA-PSK / WPA2-PSK
Shiko te gjitha detajet