Skip to product information
1 of 1

DARTECH.KS

Orë digjitale led (gh8018)

Orë digjitale led (gh8018)

Çmimi i rregullt €9,99 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €9,99 EUR
Zbritje Te shitura
Ngjyra
Nuk funksionon me bateri: Një bateri nuk mund të përdoret për të përdorur këtë orë; që ai të funksionojë, duhet të lidhet me energjinë DC. Vetëm cilësimet e kohës ruhen në bateri, që do të thotë se nëse papritmas fiket rryma, nuk do t'ju duhet të rivendosni kohën.
Lehtë për t'u përdorur dhe me energji USB: Mund të konfiguroni çdo funksion me lehtësi duke përdorur telekomandën. Butonat e numrave mund të përdoren për të ndryshuar ngjyrën. Për lehtësi, ka një telekomandë dhe një cilësim alarmi në këtë orë dixhitale LED. Vetëm një kabllo USB, jo një bateri, përdoret për të fuqizuar orën e murit.
Ekrani 3D LED: Kjo orë 3D u krijua duke pasur parasysh thjeshtësinë moderne. Dukshmëri e lartë, ngjyra të ndezura për lexim të lehtë dhe errësim gjatë natës. Dizajni i qartë dhe ekrani i madh dixhital e bëjnë të thjeshtë për t'u lexuar. Ora LED mund të përdoret në dhomën e ndenjes, kuzhinë, dhomë gjumi, shkollë, zyrë ose thjesht si orë pranë shtratit. Koha aktuale mund të lexohet nga një distancë e gjatë. E shkëlqyeshme për të moshuarit dhe fëmijët.
Funksioni i alarmit dhe i shtyrjes: Një orë alarmi dixhital me cilësime të thjeshta mund të përdoret një ose dy herë. Nëse jeni të shqetësuar se mund të flini tepër, mund të vendosni një alarm të dytë. Me këtë orë me zile, mund të vendosni alarmin dhe të shtypni butonin e shtyrjes derisa të zgjoheni.
Dekor modern dhe elegant: Orët me zile në stil në modë mund të përdoren kudo dhe mund të ndihmojnë në dekorimin e hapësirës tuaj. Një dizajn i thjeshtë, kreativ me një formë të pazakontë përshtatet mirë në mjediset moderne, industriale ose bashkëkohore. Kjo orë muri LED do të bëjë një shtesë të këndshme për murin tuaj ose
Shiko te gjitha detajet