Skip to product information
1 of 1

Iconn

Mbushes për veturë 30W I PD3.0&QC4.O

Mbushes për veturë 30W I PD3.0&QC4.O

Çmimi i rregullt €7,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €7,00 EUR
Zbritje Te shitura

FAST CHARGE DUAL CARGE - Përshtatësi i çakmakut USB me dalje të dyfishtë ju lejon të karikoni dy pajisje njëkohësisht, duke mbështetur 3A në portën USB-A dhe 2.4A në USB-C™, për një total prej 30W.

Shiko te gjitha detajet