Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Mbushes dhe mbajtes teleefoni per vetur me magnet -15W.2

Mbushes dhe mbajtes teleefoni per vetur me magnet -15W.2

Çmimi i rregullt €12,00 EUR
Çmimi i rregullt €17,00 EUR Çmimi me zbritje €12,00 EUR
Zbritje Te shitura

LucidMount-15 është një mbajtes  mahnitës me valë  zgjidhja perfekte e karikimit, e krijuar për të përmirësuar përvojën tuaj të drejtimit. Ky montim elegant i makinës me një dizajn unik transparent, buzë alumini dhe teknologji MagSafe e bën atë aksesorin perfekt për makinën tuaj. Zbutni udhëtimin tuaj, pasi magnetët e fortë në LucidMount-15 ju lejojnë të kapni shpejt pajisjet dhe t'i mbani ato të qëndrueshme në terrenin më të ashpër. Dizajni pa djep ju lejon të shikoni pajisjet e bashkangjitura në çdo kënd. Shijo karikim të besueshëm, me shpejtësi të lartë dhe akses pa duar me LucidMount-15.

Shiko te gjitha detajet