Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Mbajtëse telefoni magnetike EARLDOM

Mbajtëse telefoni magnetike EARLDOM

Çmimi i rregullt €7,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €7,00 EUR
Zbritje Te shitura

Prezantojmë mbajtësin e telefonit magnetik për makinë - një zgjidhje e shkëlqyer për montimin e sigurt dhe të lehtë të smartfonit tuaj në makinë. Paketa përfshin mbajtësin dhe një pllakë magnetike për telefoni, të cilën e vendosni në pjesën prapa të telefonit tuaj për një lidhje të qëndrueshme dhe të sigurt. Magnetiku është i dizajnuar me materiale cilësore dhe është i lehtë për instalim, duke bërë voajazhin tuaj më të këndshëm dhe më të sigurt

Shiko te gjitha detajet