Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Mbajtes dhe mbushes wireless telfoni per vetur

Mbajtes dhe mbushes wireless telfoni per vetur

Çmimi i rregullt €17,00 EUR
Çmimi i rregullt €22,00 EUR Çmimi me zbritje €17,00 EUR
Zbritje Te shitura

MBAJTJA AUTOMATIKE: Karikuesi është i integruar në butonin me prekje të gjurmës së gishtit të pasmë, thjesht prekni për të hapur krahun, bllokoni automatikisht telefonin; Hipni në makinë menjëherë vendoseni dhe merrni, pa asnjë operacion shtesë; Silenciator i integruar, funksionim i heshtur. KONTABËT GJERËS: Paneli miraton xhami transparent të kalitur me guaskë për karikim më të shpejtë dhe më të qëndrueshëm. Mbështet një telefon celular 4,7 deri në 7 inç, i përshtatshëm për shumicën e modeleve me funksion karikimi me valë. TELEFONAT E MBËSHTETUR PA KARKIM ME TELE: Karikuesi vjen me përshtatës magnetik mirco USB x1; përshtatës magnetik i tipit c x1; dritë Përshtatës magnetik x1 Tre aksesorë përshtatës, edhe nëse telefoni juaj nuk ka funksion të karikimit me valë, mund të karikohen. TRUPI ULTRA I HOLLA I QËNDRUESHËM METAL: Predha alumini e klasës së avionit, strukturë e fortë dhe e qëndrueshme; Çip i integruar, sensor infra të kuqe, funksionim me një dorë. Me funksion profesional të qëndrueshëm kundër tundjes, mund të analizojë gjendjen e automjetit dhe të korrigjojë ekuilibrin në kohë. Rrotullimi 360 GRËSHOR: Ky karikues telefoni është projektuar me kllapë të pasme të rrotullueshme 360 ​​gradë, rrotullim të këndeve të shumta dhe rregullon në mënyrë fleksibël këndin e rehatshëm të navigimit.

Shiko te gjitha detajet