Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Konvertues USB C - USB

Konvertues USB C - USB

Çmimi i rregullt €6,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €6,00 EUR
Zbritje Te shitura

Përshtatës ype-C OTG: Lloji C në USB Një përshtatës OTG 3.0 lidh USB-a (disqet flash, tastierë, minj) me pajisjet USB të tipit C (telefonat inteligjentë, tabletët, laptopët). Lidhni dhe përdorni pajisjet periferike të kompjuterit si një flash drive, tastierë, shpërndarës ose mi me telefonin ose tabletin tuaj të pajisur me USB-c.

Shiko te gjitha detajet