Skip to product information
1 of 2

iPEGA

Kontroller IPEGA PG-9228

Kontroller IPEGA PG-9228

Çmimi i rregullt €30,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €30,00 EUR
Zbritje Te shitura
Kontrollues pa tela iPega PG-9228 / GamePad
Shijoni edhe më shumë zhytje me iPega PG-9228. Kontrolluesi lidhet me pajisjen tuaj nëpërmjet telit ose Bluetooth 5.0. Për më tepër, ai ka motorë dridhjesh të integruar dhe ndriçim shumëngjyrësh. Përfshihen gjithashtu një mbajtëse telefoni dhe një kabllo USB-C. GamePad funksionon me sistemet operative Android, iOS dhe Windows. Gjithashtu do ta lidhë me sukses me PS 3/4, Android Smart TV dhe Nintendo Switch.

 

Shiko te gjitha detajet