Skip to product information
1 of 1

DARTECH.KS

Kamera Instax Mini 11 Sky Blue

Kamera Instax Mini 11 Sky Blue

Çmimi i rregullt €100,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €100,00 EUR
Zbritje Te shitura
Kamera e menjëhershme me 10 filma gratis!
Printoni në filmin me ngjyra të menjëhershme të Fujifilm
Printime në madhësinë e kartës së kreditit të përsosura për t'u ndarë
Ekspozimi automatik i integruar
Lente selfie e integruar dhe pasqyrë selfie
Dy butona të personalizueshëm të diafragmës
Tejet e vogël dhe e dizajnuar bukur
Shiko te gjitha detajet