Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Kamer sigurie 4k 4MP me 2 syna +Qip 32gb

Kamer sigurie 4k 4MP me 2 syna +Qip 32gb

Çmimi i rregullt €33,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €33,00 EUR
Zbritje Te shitura
Kamera jonë e sigurisë 4 megapikselë në natyrë, Kamera WiFi, Prozhektor me ndjekje automatike dhe alarm të dritës dhe vizion me ngjyra, pamje 360°, audio në dy drejtime, zbulim lëvizjeje, sistem i pajtueshëm i kamerës me valë. Lente e dyfishtë më e qartë. Kontroll i lehtë i pozicionit të lenteve të kamerës, Vertikale 90 ° , duke siguruar një pamje të gjerë 360° pothuajse pa pika qorre, rezolucion i lartë 4MP ju lejon të shihni më shumë detaje. Vizionimi i natës me ngjyra të plota ofron një imazh të qartë edhe në një mjedis shumë të errët, duke e zgjatur shikimin tuaj të natës me të paktën 65 metra. Pamja e kamerës është bërë nga materiale cilësore, e cila është e lehtë për t'i bërë ballë motit të keq dhe për të zgjatur kohën e shërbimit të kamerës. Është zgjidhja më e mirë për kamerat e jashtme. meqenëse kamera nuk ka bateri, ajo ka nevojë për përshtatësin e rrymës.
Shiko te gjitha detajet