Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

1:1 Airpods pro 2-USB C

1:1 Airpods pro 2-USB C

Çmimi i rregullt €15,00 EUR
Çmimi i rregullt €20,00 EUR Çmimi me zbritje €15,00 EUR
Zbritje Te shitura

Sigurohuni që jeni gati për të eksploruar përjetësinë e muzikës me AirPods Pro 2! Përvojë e pasur me zë të pastër dhe teknologji të fundit për izolimin e zhurmës. Përfitoni nga cilësia e lartë e zërit dhe komoditeti me këto dëgjues të avancuar. Blej tani dhe përjeto cilësinë e vërtetë të zërit!


Shiko te gjitha detajet