Skip to product information
1 of 1

DARTECH.KS

Orë e mençur me 7 palë rryrpa I Earldom sw-12

Orë e mençur me 7 palë rryrpa I Earldom sw-12

Çmimi i rregullt €22,99 EUR
Çmimi i rregullt €45,00 EUR Çmimi me zbritje €22,99 EUR
Zbritje Te shitura

Ngjyra: Argjend.

Vjen në paketim Premium që përfshin

: -6 rripa silikoni

-1 zinxhir

-1 kuti mbrojtëse transparente silikoni

-1 karikues wireless dhe sigurisht ora inteligjente!

-Ka të njëjtat dimensione si Applewatch Ultra (49 mm)

- Pranon rripat Applewatch Ultra. 

- Ekrani: 2.2 inç. 

-Përputhshmëria: Lidhet përmes aplikacionit "FereFit" dhe është i pajtueshëm me pajisjet Android & iOS Gjatë lidhjes së tij, përveç lidhjes që do të bëjmë përmes aplikacionit, nëse duam të aktivizojmë përgjigjen e thirrjes, do të duhet të lidhemi edhe. nëpërmjet Bluetooth-it të celularit tonë (i quajtur ET-SW12-CALL).

Shiko te gjitha detajet