Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Orë e mençur DENVER SWC-156

Orë e mençur DENVER SWC-156

Çmimi i rregullt €17,00 EUR
Çmimi i rregullt €22,00 EUR Çmimi me zbritje €17,00 EUR
Zbritje Te shitura
Orë inteligjente Bluetooth
me zemër, presionin e gjakut dhe sensorin e oksigjenit dhe funksionin e thirrjes
Shiko te gjitha detajet