Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Makin rroje profesionale VGR V331

Makin rroje profesionale VGR V331

Çmimi i rregullt €15,00 EUR
Çmimi i rregullt €18,00 EUR Çmimi me zbritje €15,00 EUR
Zbritje Te shitura

Materiali i tehut: Çelik inox Gama e prerjes: NA Koha e funksionimit të baterisë 50 min 0 cilësimet e gjatësisë Gjinia: Burra Për hundë, vesh dhe vetulla, mjekër dhe mustaqe, rregullim të trupit

Shiko te gjitha detajet