Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Altoparlantë me mikrofon

Altoparlantë me mikrofon

Çmimi i rregullt €21,90 EUR
Çmimi i rregullt €26,30 EUR Çmimi me zbritje €21,90 EUR
Zbritje Te shitura

CILËSIT

1. Krejt e re dhe me cilësi të lartë.
2. 8W * 2 fuqi të lartë ,Atoparlant me drita LED shumëngjyrëshe, dritat do të kërcejnë me muzikën.
3. Instaluar në stereo dhe 360 ° stereo janë dhënë.
4. Ngarkesa e baterisë është 1800 Mah, kohëzgjatje e gjatë, merrni me vete.
5. Radio FM ju lejon të dëgjoni radio lirisht.
6. Mbështet skedarët muzikorë të formatit mp3, wma, WAV, FLAC, majmun.
7. Mbështet kartën USB dhe TF ose kartën SD misro deri në 32g, mbështet diskun USB 2.0.
8. Modaliteti TWS mbështetet dhe dy makina mund të lidhen në të njëjtën kohë.
9. Mbështet funksionin e jashtëm MP3 / MP4 / hyrjen audio të kompjuterit (aux)
10. Funksioni TWS, mund të lidhni dy altoparlantë për t'u sinkronizuar me një telefon.
11.Kontroll i thjeshtë i tastit, mund të shtypni butonin për të ndezur / fikur, për të luajtur / për të ndaluar, për të ndërruar modalitetin, për të kapërcyer këngët, për të rregulluar volumin, etj.
12.Bluetooth 5.0, i pajtueshëm me të gjitha pajisjet Bluetooth.
13.Mbështetja e modalitetit karaoke, futja e mikrofonit mund të fillojë të këndojë menjëherë.
14.Support telekomandë, telekomandë e drejtpërdrejtë mund të kontrollojë.

Shiko te gjitha detajet