Skip to product information
1 of 3

DARTECH.KS

Altoparlantë T&G 363

Altoparlantë T&G 363

Çmimi i rregullt €10,00 EUR
Çmimi i rregullt €12,00 EUR Çmimi me zbritje €10,00 EUR
Zbritje Te shitura
Color

Teknikat e avancuara ndërkombëtare të dizajnit të çipeve dhe qarkut me valë, mbështesin pajisjet me valë Me funksionin FM, mund të kërkoni automatikisht transmetimin e stacionit të radios Me altoparlant Hi-Fi, për të siguruar tingullin e qartë dhe të ndritshëm Mbështetni kartën USB, luani format audio MP3 Distanca e punës me valë është 10 metra Do të mbyllet automatikisht pas 30 minutash nëse shkëputni wireless Një larmi dritash LED ndezëse me ngjyra të ndryshme, dritat me ngjyra të ndezura ndjekin melodinë Mbështet TWS

Shiko te gjitha detajet