Skip to product information
1 of 2

DARTECH.KS

Altroparlantë me mikrofon ZQS1435M

Altroparlantë me mikrofon ZQS1435M

Çmimi i rregullt €12,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi me zbritje €12,00 EUR
Zbritje Te shitura
1. Krejt e re dhe me cilësi të lartë.
2. 8W fuqi e lartë ,Atoparlant me drita LED shumëngjyrëshe, dritat do të kërcejnë me muzikën.
3. Instaluar në stereo dhe 360 ° stereo janë dhënë.
4. Ngarkesa e baterisë është 1200 Mah, kohëzgjatje e gjatë, merrni me vete.
5. Radio FM ju lejon të dëgjoni radio lirisht.
6. Mbështet skedarët muzikorë të formatit mp3, wma, WAV, FLAC, majmun.
7. Mbështetje TF dhe USB 2.0 disk.
8. Bluetooth 5.0, i pajtueshëm me të gjitha pajisjet Bluetooth.
9. Kontroll i thjeshtë i tastit, mund të shtypni butonin për të ndezur/fikur, për të luajtur/ndërprerë, për të ndërruar modalitetin, për të kapërcyer këngët, për të rregulluar volumin, etj.
10.Mbështetja e modalitetit karaoke, futja e mikrofonit mund të fillojë të këndojë menjëherë.
Shiko te gjitha detajet